Singajo's world

Wat wilt u weten?

indien er dingen zouden zijn

die u zich zo afvraagt

omtrent vikingen in asia en hun eet-, slaap-, werk- en andere gewoontes

over de hindernissen die ze moeten nemen

of over de toeristische en andere must see’s in singapore

of over nog andere ingewikkelde  en minder ingewikkelde kwesties

dan kunt u mij dat altijd laten weten

ik schrijf graag op verzoek.

4 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Christophe said, on maandag, 17 mei, 2010 at 11:20 pm

  goeie dag!

  ik ben een vriend van ssimon in NY…Ik verhuiss eind van deze maand naar singapore! Ik zien er echt naar uit :). Ik ben momenteel opzoek naar een woning. eerst temporary (maand of 2) en dan vast. Heb jij een idee van waar the wonen? Ken je misschien iemand die me een kamer kan verhuren? welk zijn de beste buurten? Ik gaan in the Central Business District wwonen… Misschien kunnen wwe iets gaan drinken als ik aankom?

  bedankt en tot ziens:)

  christophe vaes

 2. singajo said, on dinsdag, 18 mei, 2010 at 9:49 pm

  zeker dus! je hebt mijn nummer.

 3. Sjoerd said, on zaterdag, 6 november, 2010 at 6:44 pm

  Hey Singajo!

  ontzettend verrast las ik net enkele verhalen op je site. Ik heb stage gelopen bij Terry in Bali, en vond je blog toen ik googelde of er nog nieuws over z’n zaak is. Ik krijg er spontaan heimwee naar Bali van.

  Anyways, ik vind geen gevulde about-page over jou, de schrijver.
  Als Nederlandse student woon ik 1,5jr in Azië (met periodes van 6 maanden welliswaar), dus ik herken veel in je teksten. Momenteel ben ik in China, maar ik vraag me dus sterk af waar jij bent (singapore?), en wat je daar doet, om de verhalen in perspectief te plaatsen. Ik hoop binnenkort tijd te vinden meer te lezen!

  • singajo said, on zondag, 7 november, 2010 at 10:40 am

   Inderdaad in Singapore. Sinds vier jaar. Ben naar hier gekomen voor de liefde. En werk nu samen met mijn vriend die fotograaf is. We zijn ook wel vaak onderweg voor de job, vooral voor industrial shoots. Hopelijk binnenkort ook nog eens naar China … de laatste tijd doen we meer en meer luchtfotografie met behulp van een heliumballon en remote controlled camera … mijn vriend bestuurt de camera, ik de ballon. Vroeger werkte ik als journaliste voor een medisch weekblad in Belgie. Heb samen met een fotografe en arts een boek gemaakt over euthanasie. Ben heel blij met m’n ondertussen al niet meer zo nieuwe nieuwe leven …


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: