Singajo's world

schelpenvrouw

Posted in Uncategorized by singajo on dinsdag, 26 april, 2011

( 21 februari 2010 – china memories – die dag was ik heel gefrustreerd omdat ik wegens een disfunctionele visakaart geen bloemen had kunnen bestellen voor moeders verjaardag – ronduit klote was dat – ik voelde me een slechte dochter omdat ik er zelfs iet in slaagde om bij haar te zijn in de vorm van een paar verslensbare bloemen – ik liep met mijn rode neus naar beneden door de straten van dalian, het was daar ijzigkoud en ik onderkoeld – edoch was het op de wet market kleurrijk gezellig, met ananassen voor luiaards, hondenverkopers en geslachte, dampende geiten – ik zag daar ook de mooie schelpenvrouw, en ook al was het weinig plausibel: ze leek van een boliviaanse berg nedergedaald…
een mongoolse misschien?

… toen dacht ik aan mongooltjes
en vroeg me af waarom mongooltjes
mongooltjes heten.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: