Singajo's world

voor mijn nicht

Posted in Uncategorized by singajo on zondag, 31 oktober, 2010

toen ik die foto van jou zag,
lachend op de arm van je ma,
en je grote broers omterhardst van je houdend
besefte ik hoe hard je haar moet missen,
je moeder,
zelfs in zwartwit,
kleurrijk zoals ze was
en zo als ze altijd zal blijven.

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. Niké said, on donderdag, 18 november, 2010 at 1:37 pm

    Lieve Singajo,
    Sorry voor mijn late reactie,normaal volg ik je blog veel meer op de voet.Zag het dus nu pas. Prachtig,heel ontroerend en raak. Het raakt mij heel diep en ik ben zo blij dat jij haar ook nog in je hart draagt. Het allerlaatste gesprek dat ik met ma had ( een uur voor dat vreselijke moment) praatte ze over jou, hoe fier ze was op je boek over euthanasie,hoe je had geschitterd bij de voorstelling daarvan…
    Bedankt !


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: