Singajo's world

Handsome men

Posted in Uncategorized by singajo on zaterdag, 6 december, 2008

Geef toe, de straat opgestuurd worden met de opdracht mooie mannen te overhalen om mee te werken aan een fotoshoot is een op zijn zachts uitgedrukt  vrij aangename manier om de werkdag door te komen.
Zeker als je die klus niet alleen moet klaren maar wel in het vrolijke gezelschap van een al even enthousiaste werkvriendin.
Al was er faalangst. Al kwamen we er moeilijk uit wie het de eerste keer zou vragen. Al keken de mannen op straat ons aan met een blik van “wat willen die twee”. Ze moeten gedacht hebben dat we hopeloos op zoek waren naar een dringende date. Keuren zoals de venten dat doorgaans met de vrouwen doen, uren zijn we er zoet mee geweest. Flaters begaan. Want mooie mannen worden soms wreed lelijk als ze hun mond opendoen.
En dan staat ge daar dan al puffend –want ge hebt hard gelopen en zijt over een haag gesprongen om die kerel in te halen – te zeggen dat ge een mooie, mature man zoekt die vertrouwen uitstraat voor op Colgate foto’s en dat hij wel voldoet aan het profiel en dan durft hij zelfs zijn naam niet meer zeggen omdat zijn tanden grijs zien. En dan denkt ge: fuck wat een genante situatzie. Maar dan draait die kerel zijn kop en kijkt ge naar uw werkvriendin en moet ge heel hard lachen.
Of dan komt ge echt nen schonen tegen. Nen perfecten. En krijgt ge de woorden haast niet uit uw mond. Stel u voor dat hij ja zegt. En hij zegt ja. En dan kijkt ge nadien naar de testfoto die ge snel genomen hebt en ziet ge pas dan dat hij toch wel en helaas een knoeter van een neus heeft. Op foto want in t echt had hij die neus niet. Echt niet. Of lodderogen, opeens krijgt zo een mature schone man Droopyogen als ge der een foto van trekt.
Mijn sjakosj puilt uit nu van de handphone nummers van schone mannen in het echt. En lieve werkvriendin, vanmiddag ga ik dienen helen perfecten nog eens zien. Louter om professionele redenen uiteraard. Want voor mij blijft de koloniaal de schoonsten van allemaal.

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. vandepotgerukte said, on zaterdag, 6 december, 2008 at 4:46 pm

    Morgen hang ik een camera rond mijn nek en ga ik dit proberen bij vrouwen. Dat ik daar niet eerder op gekomen ben. Dan kan ik zoals Louis Paul Boon een verzameling prentjes aan leggen om U tegen te zeggen. Bedankt voor de tip!

    Was getekend


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: