Singajo's world

Overlijdensbericht

Posted in Uncategorized by singajo on dinsdag, 11 november, 2008

Er heeft zich een heuse tragedie afgespeeld op ons dak. Een levensstrijd met slechte afloop. Er is 1 dode gevallen en die dode bevindt zich nu in een plastic zak van de seveneleven in onze oranje vuilbak. De koloniaal heeft het lijk daar gedeponeerd nadat hij het verzopen lichaam uit ons openluchtbad had gegraaid. Ik kon niet meer slapen toen hij het me deze ochtend vroeg-vroeg in de oren fluisterde. Ik zag de doodsstrijd zo voor mij. Ocharme. “Lag hij met zijn hoofd naar beneden? Of met zijn poten in de lucht?”, vroeg ik me af. “Zou hij lang hebben gesparteld? Kon hij niet zwemmen? Moeten we nu een trapladdertje bevestigen aan de binnenkant van ons bad om nieuwe tragedies te voorkomen? Zouden zijn vriendjes hulpeloos hebben toegekeken? Waarom heeft er niemand om hulp getsjiept?”

Ik ga subiet de vuilbakzak deponeren in de straatvuilbak voor het hier begint te stinken naar rottende mus.  

Tagged with: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: