Singajo's world

Moet er nog Bond zijn?

Posted in Uncategorized by singajo on maandag, 10 november, 2008

Vroeger hadden de James Bond films nog iets gezellig kitscherigs en was hij een gladjanus met stijl die me toch deed lachen. Hij is een beetje te serieus geworden vind ik (hij is met moeite op 1 vrouw gekropen!), en de Bondgirls, die  zijn ook niet meer wat ze ooit waren. Ik vond James Bond vroeger best entertainend om naar te kijken maar gisteren zat ik vooral te geeuwen in de koude cinema. Het was zelfs niet spannend, geen greintje.  Een actiethriller noemen ze dat, ik vond het eerder een giller.  Quantum of Solace is met stip een van de meest dwaze films die ik ooit heb gezien. Sorry Daniel.  

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. vandepotgerukte said, on maandag, 10 november, 2008 at 6:04 pm

    Hier komt hij pas op 18 november in de bioscopen. Dus weet ik al welke film ik niet hoef gaan te bekijken.

    Was getekend


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: