Singajo's world

Goudfiets

Posted in Uncategorized by singajo on zondag, 5 oktober, 2008

’t Is een rammelkar, maar hij rijdt goed en ik begin mijn geaccidenteerde goudfiets dan toch graag te mogen. Hij blinkt wel fel in het zonlicht en de Indiërs zijn er wild van. Toen ik gisteren uit Mustafa’s kwam, alwaar ik, mocht u dat interesseren,  twee verse badkamermatten had gekocht, stond er wel 10 man rond mijn fiets, ze waren aan het lachen, voelden aan het kader en poseerden naast de tweewieler alsof het een Ferrari betrof terwijl ze gretig foto’s namen met hun gsm-camera’s.

“Real gold”, zei ik met afgestreken gezicht toen ik mijn matten in het mandje gooide en ze leken het nog te geloven ook. 

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

  1. tijdtussendoor said, on zondag, 5 oktober, 2008 at 2:15 pm

    Leg hem maar aan de ketting… voor je het weet ben je hem kwijt 😉

  2. vandepotgerukte said, on zondag, 5 oktober, 2008 at 3:23 pm

    verse badkamermatten!

    Was getekend


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: