Singajo's world

Rechtzetting

Posted in Uncategorized by singajo on donderdag, 11 september, 2008

Op zacht verzoek van een van mijn trouwe en fijnste lezers wil ik hier melden dat niet alle expatmannen zich laten verleiden door Aziatische ondervoede windhonden. Meer zelfs, er bestaan (eureka!) mannen met een brein die meer zien in de geneugtes van een rasechte Belgische (Of moet ik schrijven Vlaamse?) deerne. Zijn deerne in kwestie is dan ook niet zo maar een deerne maar de vrouw van zijn leven en die zou hij nooit of te nimmer verspelen aan een avontuur met een locale kortgerokte griet die dollartekens in zijn ogen ziet. 

Blijkbaar heb ik omtrent het onderwerp “expatmannen en de seksuele aantrekkingskracht tot Aziatische types” nogal een categorieke en weinig genuanceerde mening tentoon gespreid. Mijn excuses daarvoor, excuses die ik zou kunnen verantwoorden door het feit dat ik hier inderdaad en helaas al heel veel mannen heb ontmoet die van een vrouw niet meer verwachten dan dat ze gewillig en strak de benen spreidt, liefst zoveel mogelijk haar bakkes houdt en alleen maar bezingt hoe gorgeous they are, ondanks het feit dat ze er uitzien en zich gedragen als onsmakelijke, onattente en lompe braadworsten. De trouwe lezer in kwestie is alles behalve een onsmakelijke, onattente en lompe braadworst en zijn Antwerpse madam is er eentje om na te fluiten, een vrouw met een mening en humor en die zich kleedt met smaak. Niet zoals de doorsnee eilandbewoonsters die tuk gaan op zo weinig mogelijk rond het lijf. Ik prijs mezelf gelukkig dat er ondertussen al een aantal mannen zoals de trouwe lezer intrede hebben gemaakt in mijn sociale leven alhier waardoor ik mijn onomfloerste mening over de expatman moet herzien.

Er bestaan – jawel en hip hip hoera – niet-braadworsten, die een vrouw willen met wie ze ook kunnen praten, een vrouw die hen wederwoord biedt, een vrouw die meer kan dan alleen schaapachtig lachen en met haar platte kont in jeansshort draaien. Oef. En er bestaan ook heel fijne Aziatische madammen die niet overeenstemmen met het categorieke beeld dat ik hierboven beschrijf, ik moet op mijn woorden letten…, maar het neemt niet weg dat dit oord het paradijs blijft voor de man op zoek naar een gewillige – excuse moi le mot – kut.   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: