Singajo's world

Met grote vreugde…

Posted in Uncategorized by singajo on zondag, 10 augustus, 2008

… wil ik hier toch wel mededelen dat ik vanaf heden volkomen legaal in Singapore verblijf en hier nu zelfs officieel tewerk ben gesteld als managing director in het fotografiebedrijf van mijn geliefde die daartoe een gepeperd schrijven had gericht aan de mensen van de overheid die mij al tot drie keer toe en om onverklaarbare redenen hadden geweigerd als arbeidskracht in deze natie. Zijn brief heeft duidelijk indruk gemaakt want bij thuiskomst van onze Balitrip lag er eindelijk, ja ein-de-lijk, een positief schrijven in de bus. Een schrijven dat ik in eerste instantie niet durfde open te maken omdat mijn geloof in een goede afloop vrij zoek was. Na grondige lezing en herlezing ben ik zowaar beginnen janken. Geen vreugdedans op de tafel. Daarvoor boenkte mijn hart te hard, daarvoor was de ontlading te groot. Stel u voor.

5 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Aïda said, on maandag, 11 augustus, 2008 at 1:19 pm

  Proficiat! Kussen zijn op zijn plaats, Joepie.

  Je vader zal fier zijn, het is nog goed gekomen met jou.

  Managing Director. Stel je voor.

  Ik mag er niet aan denken dat je wordt zoals de managing directors waar ik de laatste twee jaar mee te maken had!

  🙂

 2. johan said, on maandag, 11 augustus, 2008 at 4:02 pm

  Congratulations !!

  Volgende stap is IRAS checken om te zien hoeveel belasting je zult moeten betalen, gelukkig valt dat hier wel mee 🙂

 3. Blanche said, on maandag, 11 augustus, 2008 at 5:07 pm

  Zal je nu nog tijd hebben om ons te vervoeren met je mooie verhalen?

 4. singajo said, on maandag, 11 augustus, 2008 at 8:39 pm

  Merci! Merci!

  En maak je geen zorgen Aida. ’t is maar een titel op papier hoor, in realiteit ben ik nog steeds de wandelende flashlamp.

  En belastingen zijn er om te omzeilen Johan.

  Mijn verse benoeming moet natuurlijk een beetje en liefst veel opbrengen Blanche, maar ik doe m’n best!

 5. vandepotgerukte said, on vrijdag, 15 augustus, 2008 at 2:59 pm

  Werken begot!

  Was getekend


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: