Singajo's world

Vendredi Treize (bis)

Posted in Uncategorized by singajo on dinsdag, 17 juni, 2008

 

Gisteren puilde m’n virtuele brievenbus uit van de compromiterende Vendredi Treize foto’s. Met dank aan Wekku, onze verse Finse vriend die in Bali woont en vorige vrijdag bij toeval in Singapore was in het gezelschap van zijn camera. Fantastische aandenkens, doch en helaas niet allemaal voor publicatie vatbaar. Hieronder de vroomste beelden – zo zijn er niet veel – van de avond. En mijn welopgevoede manieren, pardonnez moi,  laat ik varen in de veronderstelling dat de plaatselijke commissaris betere dingen te doen heeft dan onbenullige blogs af te schuimen op zoek naar feestende werknemers. Hij mag trouwens blij zijn met zo’n empathische kadetten. Ze hebben hier voor jolijt gezorgd, ze maakten de slogan “de Politie, mijn vriend!” tot realiteit. 

Tagged with: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: