Singajo's world

Ladies in The Towers (4)

Posted in Ladies in The Towers by singajo on vrijdag, 18 april, 2008

Bel nooit een ladyboy hooker voor drie uur in de namiddag. Want dan slapen ze nog, zijn ze nog half dronken of gedrogeerd. Ze weten niet waarover je het hebt als je hen iets vraagt. Ze weten niet wie je bent. Ze weten niet waar ze zijn. De ontgoocheling was groot toen ik Gina aan de lijn kreeg. Ik dacht dat ik verkeerd verbonden was. Ze leek zich niets van ons afspraakje te herinneren. “Who are you?”, had ze gemompeld en toen haakte ze in. Om half vier belt zij mij, helemaal terug in haar rol en in de wereld, alsof mijn telefoontje er nooit was geweest. Zo raar. “Hi, how are you? Shall we meet today?”

 

Een uur later zit ze me op te wachten aan de fontein van de gloednieuwe serviceflat waar haar Australische vriendje woont en zij onderdak krijgt als ze in Singapore verblijft. Ze zit in een elegante fotoshoot-pose, maar ze ziet er helemaal anders uit dan tijdens de nacht. Geen make-up, een strakke jeans, een spannend t-shirt en slippers. Nu zie ik ook donkere, zachte haarbegroeiing boven haar mond, nu zie ik ook dat haar borsten bovenmatig groot zijn. Nu zie ik vooral: dit is eigenlijk een vent.

Als we in de lift staan, vertelt ze dat haar vriend thuis is. Dat mijn nieuwsgierigheid hem erg nieuwsgierig heeft gemaakt. En er is nog meer volk in het chique appartement: twee Chinezen repareren de aircon. Ze staan hoog op een ladder waar ik onderdoor moet voor ik met klamme handen in de lederen fauteuil plaatsneem.

Steven schenkt me een glas wijn in. Hij heeft het uiterlijk van  een knappe, stijlvolle veertiger en hij lijkt stapel op Gina met haar plastic borsten en aarzelende snor. Het is  vreemd om zien. Je zou  hem eerder koppelen aan een Sharon Stone-achig type. Aan een echte vrouw in ieder geval.  “Look at her, isn’t she lovely”, en hij streelt door haar haren, wrijft over haar kont. 

De zakenman heeft een openlijke voorkeur voor ladyboys. “Zelfs mijn moeder weet het”, zegt hij overtuigd. Eigenlijk heeft hij vooral een voorkeur voor neptieten, daar is hij al lang mee vertrouwd want ooit was Steven getrouwd met een vrouw en ook zij had er een paar. Hij vindt het fantastisch dat neptieten rechtop blijven staan als er een vrouw (of wat dan ook) op hem gaat zitten. “Echte borsten hangen dan beetje”, zegt hij neerbuigend. “En echt waar, de kwaliteit van de siliconen is er danig op vooruitgegaan. Tegenwoordig voelen ze zachter aan. Een beetje zoals echte borsten.” Al die informatie krijg ik in mijn gezicht gegooid, alsof hij me wil zeggen: ‘waar wacht je eigenlijk nog op’. Gina steekt promt haar boezem van 6000 dollar vooruit. Ze heeft hem in Bangkok aangeschaft. Steven duwt er zijn neus even in. De Chinezen verliezen  hun aandacht voor de aircon en gluren naar het tafereel.

“Dus u heeft het meer voor ladyboys dan voor vrouwen?” “Zeker,” zegt Steven terwijl hij een Marlboro opsteekt.  En vooral als ze half zijn, zoals Gina.”

“Half?”

“Met penis”, lacht Gina. “Ik ben er nog niet uit of ik me ooit helemaal ga ombouwen. Er zijn veel mannen die houden van half. En ik vind mezelf prima zo.”

“Eigenlijk is Gina een avontuurtje”, bekent Steven, “en heb ik al drie jaar een relatie met Rosie, een Filippijnse ladyboy.”

“Ah zo”, zeg ik achteloos terwijl ik in mezelf uitschreeuw: behou je cool – begin vooral niet te lachen nu.

“En? Is Rosie half?”

“No, she has a pussy. She’s my lady. Al m’n collega’s kennen haar, ik neem haar mee naar bedrijfsfeestjes en soms op zakenreis.”

Hij aarzelt. “Het doe me pijn dat ik Gina moet verstoppen. Ladyboys haten dat, want dan denken ze dat je schaamte voelt om met hen buiten te komen. Gina is een trotse vrouw, ik zou graag met haar pronken, maar ik heb een hechte relatie met Rosie. Het ligt helemaal niet in mijn aard om m’n partner te bedriegen. Ik wil eerst weten of dit hier echte liefde is. Mijn gevoelens voor Geegee nemen met de dag toe. Ze is zo lief. Ze poetst iedere dag m’n appartement. Rosie is nogal heftig en erg passioneel, ze is ook een stuk jonger en heeft dromen die ik soms niet volgen kan. Weet je, ik word ouder en wil gewoon een liefdevolle, stabiele en rustige relatie. Gina is heel matuur maar ze wil haar job niet voor me opgeven. Nu toch nog niet. En het doet me iedere avond opnieuw pijn als ik haar de deur zie uitgaan, sexy en speels. Voor ze bij mij in bed komt liggen, hebben er doorgaans al een stuk of drie andere mannen aan mijn liefje geprutst”, zucht hij. Gina trekt haar schouders op en glimlacht.

(wordt vervolgd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: