Singajo's world

Ladies in The Towers (3)

Posted in Ladies in The Towers by singajo on donderdag, 17 april, 2008

Toen ik de eerste keer in The Towers kwam, was ze me meteen opgevallen. Gina. Misschien wel omdat ze ondanks haar glamour uiterlijk een soort tristesse uitstraalde. Ik had haar al een aantal keer geobserveerd en  ze was een meesteres in het verleiden. Nu ook weer. Als ze Crazy Horse binnenstapt zijn alle ogen  op haar gericht, ze kijkt geraffineerd verlegen naar mogelijke prooien en kiest meteen raak. Amper 10 minuten duurt het, vooraleer ze met een klant aan de arm naar buiten wandelt. Tijdens die tien minuten heb ik haar nummer gevraagd. En of ze eens wou praten over zichzelf. “Nu niet. Ik moet werken. Bel me morgen”, had ze in gebrekkig Engels gezegd.

Om de een of andere duistere reden heeft het me altijd gefascineerd: neptieten. In bikini verpakt stralen ze  doorgaans hevige seks uit, vind ik. Een tikkeltje te hard gespannen, dat natuurlijk ook wel. Alsof ze ieder moment uiteen kunnen spatten. Nu komt er daar in die keet toch wel een shemale naast me staan met een balkon om ‘U’ tegen te zeggen. En zoals de meeste ladyboys is Yasmin, zo noemt de dame,  overduidelijk heel trots op haar vrouwenlijf. Ze blijft rond onze bartafel flaneren, handen in de zij en draaiend met haar kont. Gebiologeerd staar ik naar haar boezem en mijn fascinatie bevalt haar duidelijk, Yasmin steekt haar borsten zelfs nog een beetje meer vooruit.

“Can I touch them?”, floep – voor ik  het goed en wel besef is het eruit, ik wil al lang  weten hoe dat aanvoelt, zo een artificiele tiet, nog nooit is de gelegenheid daartoe zo groot geweest en voor ik de tijd heb verlegen te worden trekt ze  haar jurk tot onder haar rechtopstaande borsten, neemt ze m’n hand  en samen  wrijven we over de siliconen. Amai, mijn moeder zou het moeten zien…

Wat ik nu als ervaringsdeskundige meer weet, is dat ze nogal plastiekerig aanvoelen en veel, veel te hard zijn,  met een duizelingwekkende veerkracht ook wel.

Voor ik goed en wel bekomen ben van deze experiëntie  duwt Yasmin m’n hand op haar nieuwe en strak gespannen poes. Stel u dat voor! Ze zijn echt wel schroomloos, die would be meisjes… Ik sta perplex en ben opgelucht omdat ze m’n hand toch boven haar minijurkje houdt. Er zijn, jawel en toch wel, grenzen aan mijn nieuwsgierigheid.

 Als we in de taxi zitten op weg naar huis vertelt m’n vriendin gedetaileerd aan “Uncle driver” over onze avond tussen de hoeren. En over de kwaliteiten van fake pussy’s en plasic tits. We gieren het uit, de driver niet in het minst. “Maybe I have to try one too”, lacht hij.

(wordt vervolgd)

Eén reactie

Subscribe to comments with RSS.

  1. vandepotgerukte said, on donderdag, 17 april, 2008 at 10:20 pm

    Gelezen en benieuwd naar het vervolg

    Was getekend


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: