Singajo's world

Ladies in The Towers – (1)

Posted in Ladies in The Towers by singajo on zondag, 13 april, 2008

Orchard Road is Singapore’s trots. Het multikwadraat van de Brusselse Nieuwstraat gemixt met de Louizalaan. Je kunt er jurken kopen voor 7 euro, maar evengoed een sjakosj die er 5000 kost. Temidden van de Valentino en Dior-boetieks liggen The Orchard Towers. Vier verdiepingen hoog is die building. Overdag kan je er trendy handphone’s aanschaffen, of naar de dental clinic gaan, maar eens de zon ondergaat, transformeren de Towers in een “ontmoetingsplaats” vol paaldanseressen, Fillipino girls, Indonesische meisjes, Thaise grieten, Vietse schoonheden en een handvol Russische dames. Al zijn het zijn vooral de ladyboys die monden doen openvallen.

 Gastronomisch klinkt het misschien niet; dineren in de gangen van een geairconde seks-shopping mall. Met als achtergrondmuziek een kakafonie van cheape dansmuziek die uit de verschillende bars naar buitenwalmt. Maar het blijft een belevenis op zich. Het Korat Thai cafe op de derde verdieping is een favoriete dinerplaats voor workinggirls. Hun ontmoetingsplaats. Ze lakken er hun nagels, keuren elkaars jurken, bedisscusieren de marktprijzen en maken zich op voor de nacht. Met ‘Crazy Horse’ naast de deur is het bovendien een komen en gaan van paraderende omgebouwde mannen. Sommige zien er ongelooflijk echt uit. Te perfect. Met korte rokjes en half naakte borsten. Hun voeten in highheels verpakt en zwierend met hun konten zoals volleerde catwalkmannequins dat doen. 

Overmaats in al hun vrouwelijkheid. Daaraan kun je meestal zien dat het ooit jongens waren.

Maar niet iedereen ziet het, vooral dronken zakenlui durven zich al eens vergissen. Fier strompelen ze de tent uit, een arm om de schouder van hun prooi gedrappeerd. Het is dan ook met een mengeling van walging en leedvermaak dat ik het spektakel gadesla; een horny dikke blanke vent die er met twee exemplaren van doorgaat voor een stoeipartij. Hopelijk schrikt hij zich een beroerte als zijn trofeeën hun slipjes laten zakken. Silicone borsten hebben ze dan wel allemaal,  niet elke ladyboy is even drastisch in het ombouwen.

“Honestly, they are the best in oral sex”, zegt Ben droog terwijl hij z’n mango salad naar binnenwerkt. De Britse dertiger brengt geregeld een avond door aan de toog van Crazy Horse. “Ik kan toch niet immer aan boorplatformen denken?” Met z’n getattoeëerde armen ziet hij er nogal macho uit, helemaal geen type dat zich laat naaien door een vent. Hij frequenteert de tent “just for fun”. Omdat het lachen is met al die “overdreven vrouwelijke hysterie.” En hij weet wat hij in het slipje kan verwachten als hij zo een dame z’n serviceflat, betaald door zijn werkgever binnenloodst. Voor hem steekt het allemaal niet zo nauw. Zolang het maar lekker is. “En”, zegt hij. “It’s so easy. Als ik in Engeland met een griet de koffer in wil duiken, moet ik eerst weken geld spenderen aan diners en andere uitjes. (zucht) En dan nog ben je niet zeker. Dat er seks van komt . En of die seks goed zal zijn. Met shemale’s weet ik wat ik kan verwachten.”

De ladyboys hebben niet zo’n beste reputatie. Het durven echte feeksen zijn. en ze zouden ook stelen. “Never let a shemale hooker alone in your room”, is het devies van ervaringsdeskundigen zoals Ben. Crazy Horse is nagenoeg de enige keet waar ze welkom zijn in The Towers, daar floreren ze. En hoe.

(wordt vervolgd)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: