Singajo's world

Allemaal beestjes

Posted in Uncategorized by singajo on woensdag, 9 april, 2008

Een nieuw vers huisdier is ons komen vervoegen op ons tropisch dak.

Stijn het verlichte konijn.

Hij is helemaal uit brussel via antwerpen en dan weer brussel naar singapore gevlogen in een kartonnen postpak op een bedje van sto en hij heeft de trip ongedeerd overleefd en hij zag er helemaal niet uitgehongerd uit bij aankomst maar hij keek me wel een beetje droevig aan en ik ben helemaal gek op Stijn het verlichte konijn.

 

Bert het gloeiende hert is zelfs een beejte jaloers omdat hij sinds eergisteren minder van mijn aandacht krijgt en Hein het roze spaarzwijn voelt zich nu helemaal minderwaardig omdat hij geen brandend hart heeft. En weinig centen in zijn buik. Daarom ook wel. Al krijgt hij veel steun van de eend in de verkeerde kleur die zich om kleurrijke reden heel verwant voelt met Hein het dikke zwijn en op diens rug is gaan wonen. De platgewalste en andere eenden blijven nogal onverschillig bij de komst van de nieuweling.

Huisdieren zijn fantastisch vooral dan als ze van plastiek zijn en in het beste geval dus ook nog graag met een brandend hart. Al gaat zo een brandend hart niet echt lang mee en sommige harten zijn onvervangbaar zoals dat van Krisje het oranje visje. Hij straalt niet meer en zal nooit meer stralen maar hij mag wel blijven omdat hij van plastiek is en dus niet stinkt naar een vorte dode vis nu zijn hart het heeft begeven. Gelukkig heeft Stijn het verlichte konijn wel een vervangbaar hart van 25 watt. Bert heeft net hetzelfde hart en als Stijns hart stopt met kloppen kan ik er dus Berts hart in stoppen in afwachting van een nieuw hart uit de winkel want ik heb thuis geen harten in stock. Ja, Bert is zijn toppositie als favoriete huisdier kwijt.

 

Het heeft lang genoeg geduurd, even leek het erop dat een der gevleugelden hem van zijn troon zou duwen maar gezien hun onverlichte status maakten ze naderhand geen kans.

Leve stijn het verlichte konijn! 

Tagged with:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: