Singajo's world

Spannende poesjes

Posted in Uncategorized by singajo on zondag, 30 maart, 2008

Hij lijkt een serieuze, “very British”, zakenman. Hij kan zich in ieder gaval zo voor doen. Ziet er altijd afgelekt uit in zijn proper kostuum. Met plastron en toegeknoopt hemd. Haren vers gewassen. Maar schijn bedriegt. Een paar dagen geleden had hij het eens niet over de koers van de dollar maar over de TPP. The Tight Pussy Pill. Slik. Deze pil blijkt populair te zijn bij Maleisische jonkvrouwen die hun westerse trofeeen een onvergetelijke beurt willen geven. Misschien kunt u het zich niet voor stellen, maar westerse mannen zijn heel hot in Asia. U weze gewaarschuwd als uw man voor zaken deze richting uitkomt. Ze hoeven er zelfs niet knap uit te zien, in tegendeel, ik vergaap me dikwijls aan de fijne, bijna onwerkelijk mooie meisjes in het gezelschap van een dertig jaar oudere witte, vatzige lelijkaard. Uiterlijk is niet belangrijk, ik weet het, maar de combinaties die je hier soms ziet zijn onwezenlijk.

“Wij zijn goed in bed”, zei m’n informant met de plastron. “Dat verklaart onze populariteit.” En ik, ik was een domme oen, omdat ik suggereerde dat die meisjes dollartekens in de ogen krijgen als ze een westerling zien. “Misschien heeft het wel een beetje te maken met status”, gaf hij toe, “een witte kerel aan je arm  staat sjiek en dwingt respect af. Maar. in de eerste plaats is het hen om een goede wip te doen.” Met behulp dus van de TPP. Een kruidenmix die alles letterlijk spannend maakt. Zoals bij jonge virgins. Hij vertelde het met twinkelende ogen, alsof het om de uitvinding van de eeuw ging, er leken duizenden maagden in zijn hoofd te zweven. En ik zat naar hem te staren alsof hij was de belichaaming van de ware dekhengst. Een soort waarvoor ik weinig genegenheid voel.  “Ik veronderstel dat die pil werd ontwikkeld om een echt medisch probleem te verhelpen. Al moet ik daar verdere research over doen”, zei hij bloedserieus.  “Maar het neveneffect maakt dus dat het middel enorm populair is bij relatief jonge Maleisische moeders die zich op de fucking-around-markt begeven.” 

Blijkbaar zijn alle Aziatische vrouwen van oorsprong gezegend met een TP. Ik zwans niet, het is een nuttige informatie mij verschaft door menig blanke man. De TP zou zelfs de reden zijn waarom ze Aziatische vrouwen seksueel aantrekkelijk vinden. Stel u voor. Ik heb het lang niet willen geloven, maar toen een expatvriendin huilend aan mijn deur stond omdat ze bedrogen was door haar man – hij sliep met een ‘working girl’, bij ons beter gekend onder de minder omfloerste naam hoer – jammerde ze ook: “it’s all about their tight pussy.”

De plastron heeft nogal een grote mond moet ik zeggen, hij stoeft met graagte over zijn veroveringen als hij het niet over zijn zakelijke activiteiten heeft. Al was ik niet verrast toen hij toegaf dat hij zelf nog geen ervaringen had met een TPP-gebruikende vangst. Tot zijn grote spijt had hij een kans gemist wegens buitenmatig alcoholgebruik. Wellicht wou hij zich zelf wat moed indrinken voor hij aan de ontmaagdende ervaring begon. Duidelijk te enthousiast. In ieder geval, de plastron die altijd in is voor nieuwe businessopportuniteiten  droomt  al luidop van een handel in de TPP. “ Echt waar, die markt kan zeker verruimd worden. Waarom zouden alleen Maleisische vrouwen het nut willen inzien van die pil? Amerikaanse vrouwen, expat vrouwen in Asia, zelfs Europese vrouwen zullen geinteresseerd zijn.”

Het leek alsof hij al een heel business plan had gemaakt. Hij was in ieder geval overtuigd dat “koppels die in geen vijf, tien, misschien wel vijftien jaar gecopuleerd hadden” opnieuw fantastische seks zouden beleven. Misschien wordt hij nog wel beroemd, meneer plastron. Als hij zijn TPP imperium heeft verwezenlijkt. Als hij de vrouwen naar eigen zeggen heeft gered.   

Tagged with: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: